Prinses party

“Party Bus of Party Tent, Prinses Party giet deur tot ’t end!”

Prinses Party

HoofdsponsorenWij zijn onderdeel van:


Adjudanten Bus & Tent


Hallo carnavalsvierders,

Ik ben Sven Brummel en net als bij mijn mede adjudant Tent is het carnaval mij met de paplepel ingegoten. Ik ben als kleine jongen bij CV De Knienebelters begonnen en sindsdien ben ik verliefd geworden op het carnaval. Ik ben bij deze vereniging in het jaar 2012/2013 jeugdhoogheid geweest en ben dus bekend met het hele hebben en houden wat hoogheid zijn inhoudt. Tegenwoordig vier ik carnaval met mijn vriendenclub ‘Busje 4’.

Ik ben geboren en getogen in het prachtige Westenholte en woon hier nog altijd met veel plezier. Daarnaast ben ik vaak te vinden op het en rond het veld van WVF waar ik speel in WVF 11. Verder hou ik ervan om tijd door te brengen met mijn vrienden en doe help ik graag bij evenementen in Westenholte zoals de jeugdsurvival en huttendorp. Ook ben ik met enige regelmaat te vinden in de keuken van WVF waar ik samen met mijn mede-adje Tent vrijwilligerswerk doe als keukenpersoneel.

Ik voel me vereerd dat ik ben gevraagd door Prinses Party om haar samen met Adjudant Tent bij te staan dit komende carnavals-seizoen. We gaan er een fantastisch jaar van maken en zien jullie graag in Sassendonk tegemoet!

Alaaf!
Hallo carnavalsvierders,

Mijn naam is Mick Broekman en vier al vanaf mijn jeugd carnaval. Begonnen samen met mijn ouders en hun vrienden groep Balatri Suolli en tegenwoordig vier ik carnaval met mijn eigen vriendenclub “Busje 4”. In 2010/2011 was ik jeugdhoogheid van CV De Knienebelters, dus ik ken het klappen van de zweep.

Ik ben geboren en getogen in het mooie Westenholte en woon daar met veel plezier. Ik werk bij Restaurant Weekends en in mijn vrije tijd ben ik vaak op het voetbalveld te vinden. Ik speel in WVF 11. Daarnaast breng ik graag tijd door met mijn vrienden en doe vrijwilligerswerk, zoals in de kantine bij WVF, jeugdsurvival en huttendorp.

Ik vind het een enorme eer dat ik gevraagd ben door Prinses Party om samen met Adjudant Bus (Sven) haar adjudant Tent te zijn. We gaan er een mooi jaar van maken en zien jullie graag in Sassendonk!

Alaaf