Prins Sybren

De "Motor" van de Deurzakkers

Volgende evenement

HoofdsponsorenWij zijn onderdeel van:


Prins Sybren


Beste deurzakkers,

 Als 51ste Hoogheid voor het carnavalsjaar 2018-2019 wil ik jullie, bestuur, de raad en leden bedanken voor het vertrouwen om jullie voor te gaan als 51ste Hoogheid van de CV de Deurzakkers!

Ik ben Sybrand van Balen, geboren op 15 januari 1958 te Utrecht en het 2e kind in het gezin.  Samen met mijn lieve zus verhuisden we met onze ouders naar Diepenveen waar ik opgroeide, en waar later nog 2 zusjes bij kwamen!

Na mijn lagere school volgde ik de technische opleidingen metaaltechniek en installatietechniek richting servicemonteur cv-installaties. Het land had mij toen (dienstplicht) nodig en moest toen 3 jaar in militaire dienst.

Als muzikant (slagwerker) diende ik mijn plicht in Duitsland (Seedorf) met tevredenheid. Na deze fantastische tijd weer aan het werk, waarna ik mijn vrouw Heleen in Zwolle heb ontmoet en thans 36 jaar getrouwd ben. We hebben samen 3 prachtige kinderen: Joke, Arnold en Lambert.

Tussentijds nog vele opleidingen en cursussen gevolgd zowel beroeps- als hobbymatig en nu werkzaam bij klimaatgroep Nederland Heluto service in Diever waar ik in de Benelux opereer.

Met mijn hobby’s ben ik actief vrijwilliger bij het college van collectanten bij het  Dominicanenklooster Zwolle. Daarnaast als Zwarte Piet bij de jaarlijkse Sinterklaasintocht in Amsterdam, Zwolle en Diever.

Voetbal ontbreekt ook niet, als Scheidsrechter K.N.V.B. was ik genoodzaakt te stoppen, maar fluit af en toe nog als oproepfluiter bij verschillende verenigingen.

PEC-Zwolle mag ik ook graag naar toe om wedstrijden kijken, maar mijn grootste passie is toch motorrijden. Tegenwoordig rijd ik op m’n Suzuki V-Strom 1000ABS waar ik erg van geniet. Jaarlijks ga ik met m’n motorclub vrienden “Zwolse Malloten” on tour naar Luxemburg om prachtige ritten te maken en te genieten van de schoonheid van het land. Daarnaast met mijn maatje “Batse” naar de jaarlijkse TT-races maar ook de Britisch Superbike in Assen ontbreekt natuurlijk niet!

Heleen is een echte carnavalvierster, door haar ben ik ook met dit virus besmet geraakt. Daardoor veel lieve mensen leren kennen waardoor we elk jaar er naar uit kijken om met jullie allen van het carnavalsseizoen te genieten.

Een aantal jaren geleden zijn wij in een warm nest terecht gekomen bij de Cv de Deurzakkers, bij deze vereniging voelen we ons echt thuis en daar zijn we ze erg dankbaar voor.

Namens mijn twee Adjudanten TT (Jolanda Mooiweer en Heleen van Balen) wensen wij u allen een fantastisch mooi, gezond en gezellig carnavals-seizoen toe!

 Allaaafff

 Jullie hoogheid Prins Sybren.