Prins Sybren

De "Motor" van de Deurzakkers

Volgende evenement

HoofdsponsorenWij zijn onderdeel van:


Adjudanten T&TBeste Sassendonkers,

Ik wil mij even voorstellen, Ik ben Jolanda Mooiweer, 40 jaar en een echte Zwollenaar. Ik woon samen met Robert Jan Top ( Vorst Toppie de 44ste ) Samen hebben wij een dochter Amy-Linn Top (9 jaar) die in de raad van 11 zit bij  CV de Bestevaertjes .

Zoals jullie lezen zit het carnaval in ons bloed.  Ik vier het al jaren, ook al op de leefdtijd die onze dochter nu heeft. Tijdens de familiedag van CV de Deurzakkers werd ik gevraagd of ik adjudant wilde zijn van Sybrand van Balen (Prins Sybren ) 

Ik hoefde daar niet zolang over na te denken en zei volmondig JA. Ik vind het een hele eer om samen met mijn andere adje T (Heleen van Balen) onze hoogheid Prins Sybren de 1ste bij te staan. Wij gaan er samen een prachtig carnavalsseizoen van maken en wij zien jullie snel in het prachtige Sassendonk.

Alaaf, adjudant T

Hallo Deurzakkers en Sassendonkers,

Als één van de twee adjes TT van prins Sybren is mij gevraagd mij even voor te stellen.

 Ik ben 60 jaar geleden geboren in Zwollekerspel, dus eigenlijk geen echte blauwvinger, opgegroeid op de Pierik, maar al bijna 40 jaar woonachtig in Zwolle Zuid.

 In 1982 ben ik getrouwd met Sybrand, oftewel Prins Sybren. Wij hebben samen 3 kinderen, Joke, Arnold en Lambert.

 Het carnavalsvieren zat er al jong in. Ik herinner me dan ook nog het “spiekers zoeken op laag water” en de kinderwagenrace” op de melkmarkt.

 Dit jaar voor het 2de seizoen lid van CV de Deurzakkers. Ik voel me hier heel erg thuis. Helaas heb ik afgelopen jaar het carnaval moeten missen omdat ik de dag na de receptie van Prins Ballie in het ziekenhuis belandde en helaas een poosje uit de running was, maar nu ik ben er nu weer helemaal.

 Verheug me er erg op het nieuwe carnavals seizoen en vind het heerlijk om samen met Prins Sybren en het andere Adje T (Jolanda Mooiweer) jullie voor te mogen gaan.

Adjudant T, Heleen van Balen