Prinses party

“Party Bus of Party Tent, Prinses Party giet deur tot ’t end!”

Prinses Party

HoofdsponsorenWij zijn onderdeel van:


Prinses Party


Hallo Carnavalsvierders!

Ik ben Petra van den Vegte en met trots stel ik mij voor als Prinses Party 52ste hoogheid van cv De Deurzakkers.

Geboren en getogen in Zwolle met een klein uitstapje in mijn jeugd van 1,5 jaar naar Tiel. Ook voor mij geldt: carnaval is mij met de paplepel ingegoten. Ik begon als klein meisje met mijn ouders en broer in boerenkiel, daarna als tiener op pad met vrienden in witte overall en later nadat mijn kinderen geboren zijn samen met de vriendenclub Balatri Suolli op stap in de mooiste, zelf gemaakte, creaties.

Ik heb 2 kinderen Demi en Mick waar ik enorm trots op ben en ook zij vieren met veel passie carnaval. In mijn vrije tijd werk ik met veel plezier bij de Hanos. Na verschillende functies te hebben bekleed binnen de Hanos ben ik nu werkzaam op de afdeling P&O. Daarnaast  loop ik hard, lees graag een boek, hou van feestjes en drink graag een biertje in de kroeg. Kortom ik hou van gezelligheid en gezellige mensen om mij heen. 

Ik heb enorm veel zin om samen met mijn adjes Bus en Tent er een mooi feestje van te maken. Dit gaat zeker lukken met deze 2 toppers naast me. Ik wens iedereen alvast een super mooi carnaval en we gaan elkaar zeker zien.

 

Alaaf!!